Persoonlijke groei

Iedereen heeft wel eens een periode dat het in het leven niet naar wens gaat..

Loop je vast op een bepaald gebied in je leven? Voel jij je niet in balans? Kun je niet de persoonlijke groei realiseren die je wenst? Voel jij je futloos? Of loop je vast in je loopbaan? Ik help je graag bij het worden van de persoon die jij in essentie bent. En bij leven van het leven dat voor jou bedoelt is. Je bent van harte welkom in mijn coachingspraktijk Met Jamila.

 

Emotionele bagage

Veel mensen lopen vast wanneer gevoel, gedachten en handelen niet op een lijn zitten. Je doet dingen omdat ze van je verwacht worden maar niet omdat je hart daar ligt. Of je weet wel hoe je moet reageren in een bepaalde situatie maar toch lukt het niet. De kans is groot dat je wordt belemmerd door je eigen emotionele bagage. Opgedane ervaringen in het verleden zorgen voor blokkades, onbewuste gedragspatronen en overtuigingen die niet dienend zijn. Deze blokkades zorgen ervoor dat jij wordt beperkt in je persoonlijke groei. Het is dus zaak om deze blokkades op te heffen om zo de door jou gewenste persoonlijke groei te realiseren.

Blokkades

We raken de essentie allemaal een beetje kwijt en door een opeenstapeling van ervaringen en patronen kun je steeds verder wegdrijven. Door terug te keren naar de essentie kun je zien wat echt belangrijk is voor jou. Hoe wil jij je leven leiden en hoe zorg je dan je hart, hoofd en handelen op een lijn komt en blijft.

Samen met jou ga ik op zoek naar deze blokkades. Daar moet inzicht in ontstaan. Om ze vervolgens te kunnen behandelen en opheffen. Stap voor stap leg je de jasjes van beperkingen af en ga je op weg naar de essentiële kracht in jou.

Wil je meer informatie over mijn coachingspraktijk Met Jamila? Neem dan contact met me op. Je kunt bij mijn praktijk ook terecht voor workshops zoals een persoonlijk leiderschap training.